KNOOPPOPJES

Knooppopje

Een speendoekje, knuffeldoekje, tut of knooppopje geeft je kleintje een gevoel van veiligheid en geborgenheid en mag vanaf de geboorte bij je baby in bed. Wanneer je baby wat ouder is kan je een speentje of bijtspeeltje aan het mutsje knopen en raakt het niet zo maar kwijt. Er zijn knooppopjes te koop in verschillende soorten stof, kleuren en printjes. 

De handgemaakte knooppopjes van WhatFrankaMakes lijken heel veel op de bekende zonnekindpoppen. Een geknoopte lapje stof met een hoofdje zonder gezichtsuitdrukking en  knoopjes aan de uiteinden als handjes. Vanuit praktische overwegingen heeft Franka enkele aanpassingen gedaan. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van hydrofiele doek in plaats van zijde of flanel. Hydrofiele doek is zacht, ademend en absorberend. Bovendien kan het heel makkelijk gewassen worden in de wasmachine, ook bij hogere temperaturen. Het hoofdje is daarom ook gevuld met fiberfill in plaats van schapenwol. Bij hoge temperaturen zou de wol gaan vervilten en het hoofdje zijn vorm verliezen.

Ieder popje wordt in eigen atelier door Franka gemaakt en gecontoleerd op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

NIEUW! collectie van popjes gemaakt met organisch katoen met het GOTS label.

Het is raadzaam om de popjes voor gebruik te wassen. Ze kunnen in wasmachine bij maximaal 40 ºC. Hang ze aan het mutsje aan de waslijn en ze zijn eind van de dag, of de volgende dag, droog. Je hoeft ze niet te strijken.

per pagina
    1 - 9 van 17 resultaten
  • 1
  • 2
© 2021 - 2024 WhatFrankaMakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel