Over

Leuk dat je de webwinkel van ‘WhatFrankaMakes’ hebt gevonden!


Ik ben Franka van ‘WhatFrankaMakes’ en woon in Utrecht. Naast het haken en maken, werk ik drie dagen per week bij een grote zorgverlener in de regio Utrecht.
Ik ben al ruim 24 jaar met Edwin en samen hebben we twee jongens van 21en 18 jaar.
Mijn andere grote liefde is mijn hond Bodine, een Drentse Patrijshond en onze twee katten Ben en Milo. Daarnaast mag ik /moet ik minstens twee keer per week naar bootcamp om in conditie te blijven en de witte wijn er weer af te trainen.
Ik word blij en hebberig van kleurige stofjes en garen. Ik moet mijzelf daar regelmatig in afremmen om niet alles te kopen.
Ik heb enorm grote bewondering voor de creatievelingen onder ons, die zelf ontwerpen. Ik kan dat niet, maar gelukkig kan ik mijzelf wel snel technieken eigen maken. Ik ga hierdoor wel vaak alle kanten op; haken, naaien, vilten, borduren, breien, quilten enz. Maar zo lang het mij blij maakt, is dat niet erg.
De gedachte achter ‘WhatFrankaMakes’ is het blij maken van mijn kopers, met alles wat ik, met veel aandacht en plezier, heb gemaakt. Alles is handgemaakt en uniek. Heb je vragen over mij, of mijn producten, neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Liefs, Franka        

© 2021 - 2024 WhatFrankaMakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel